2020-06-26 10:04Pressmeddelande

Visit Värmland stärker teamet med ny projektledare

Visit VärmlandVisit Värmland

Som en del i en offensiv satsning för att kunna bistå länets ansträngda besöksnäring har Visit Värmland anställt en ny projektledare. Jennie Jonsson började i juni och hennes fokus kommer vara aktiviteter, affärsutveckling och samverkan som än mer bidrar till att höja konkurrenskraften och bidra till en ökad attraktivitet hos den värmländska besöksnäringen inklusive den viktiga handeln.

– Jag är glad att få hälsa Jennie välkommen till Visit Värmland. Hon är en energirik värmländska med hjärtat i vår region. Jennie har en gedigen meritlista och kommer bli en viktig resurs och drivkraft i vårt arbete med omställning och utveckling, säger Mia Landin vd på Visit Värmland.

Jennie Jonsson bidrar med över 15 års erfarenhet av både strategiskt och operativt arbete inom kommunikation, organisationsutveckling samt projektledning. Hon har stor vana av marknadsföring, digital affärsutveckling, evenemang samt utbildningsinsatser. Som entreprenör har hon också en bra förståelse för företagandets villkor. Jennie har även fått motta utmärkelsen ”Årets kvinna i och för näringslivet” som delades ut av Företagarna och Karlstads kommun.

– Det känns verkligen inspirerande att tillsammans med mina kollegor på Visit Värmland och företagen i länet arbeta för skapa ett ännu mer attraktivt Värmland, säger Jennie Jonsson.

Jennie kommer att arbeta på 50 % på Visit Värmland och ingå i vårt starka team av projektledare och kommunikatörer.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Mia Landin, vd Visit Värmland,
mia.landin@visitvarmland.com, tel. 054-776 60 01


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Frida Jansson Högberg
Kommunikatör
Frida Jansson Högberg
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén
Andreas Norum
Projektledare Visit Värmland
Andreas Norum
Projektledare
Niclas Wikman