2021-05-11 09:30Pressmeddelande

Visit Värmland stärker teamet med ny koordinator

Visit VärmlandVisit Värmland

Visit Värmland stärker teamet med Susanne Forsberg som ska arbeta som koordinator i Visit Värmlands basverksamhet. Hon kommer närmast från sitt eget konsultföretag där hon byggt upp kontakter inom besöksnäringen i både Östergötland och Värmland.

– Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med Susanne, hon kommer att bli en viktig resurs för Visit Värmland. Med Susannes bakgrund inom plats- och destinationsutveckling kommer vi att ha stor nytta av hennes erfarenhet och kunskap, säger Mia Landin vd på Visit Värmland.

Susanne har en bred bakgrund och har under många år bott utomlands men är numer bosatt i Kristinehamn i Värmland. Hon har sedan 2015 drivit eget konsultföretag inom förbättringsledning och platsutveckling med uppdrag i både Värmland och Östergötland och har flera års erfarenhet av förbättringsledning, processledning, platsutveckling & teamutveckling och besitter kompetens inom svensk BID-modell. Susanne har även blivit nominerad till Årets centrumutvecklare av branschorganisationen Sveriges Centrumutvecklare.

– Det känns jättekul att få börja på Visit Värmland och få bli en del av ett större sammanhang. Jag kommer att lära mig massor och bidra med mina erfarenheter för att stärka Värmland som destination och framför allt lyfta kunskapsnivån om utvecklingen av centrala lägen som är så mycket mer än bara en handelsfråga.

Susannes tjänst är på 50% och ersätter Sarah Andrén, projektledare på Visit Värmland som går på föräldraledighet i maj. Tjänsten innebär att stärka upp basverksamheten men också att stötta projektledarna i Visit Värmlands team. 


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Frida Jansson Högberg
Kommunikatör
Frida Jansson Högberg
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén
Andreas Norum
Projektledare Visit Värmland
Andreas Norum
Projektledare
Niclas Wikman