2021-03-09 08:03Pressmeddelande

​Visit Värmland bjuder in till en framtidsspaning

Visit VärmlandVisit Värmland

Trots de svåra tiderna för besöksnäringen är man optimistisk hos Visit Värmland. För att inspirera arrangeras ett direktsänt digitalt framtidsforum för besöksnäring inom både näringsliv och det offentliga den 17 mars.

2020 var ett svårt år, inte minst för besöksnäringen. 2021 kommer med säkerhet också präglades av pandemi och ovisshet hos företagen och samhälle i stort. För att bidra till ökad optimism och inspirera besöksnäringen i Värmland att utveckla sin verksamhet och få nya idéer, bjuder Visit Värmland in till ett kostnadsfritt direktsänt digitalt framtidsforum, Studio Visit Värmland, för både företag och det offentliga inom den värmländska besöksnäringen.

– Vi upplever att det finns en stark framtidstro inom den värmländska besöksnäringen. Vi bjuder in till Studio Visit Värmland för att våra företag och offentliga aktörer ska kunna ta med sig några insikter och nya tankar. Därför uppmanar vi som många som möjligt att delta i den mån de kan. Även om det är en svår tid just nu, kan man använda tiden för att förbereda sig inför först och främst sommaren, men även för tiden längre fram. Vi vill själva dela våra tankar om hur vi ska arbeta under de kommande tre åren, som vi lägger fram i vår nya strategiska handlingsplan. Vi tror att det kommer stärka samarbetet mellan företagen och det offentliga inom den värmländska besöksnäringen, säger Mia Landin vd för Visit Värmland.

Framtidsforumet Studio Visit Värmland direktsänds den 17 mars från Karlstad. Dagen kommer bjuda på trendspaningar, handla om vad attraktionskraft 2021 är och vad en attraktiv plats ska erbjuda. Trendspaningarna är både lokala inom Värmland, men det kommer också mer utåtblickande inslag. Visit Värmlands nya strategiska handlingsplan med ett treårigt perspektiv kommer att presenteras på eventet. Talarna kommer bland annat från Kairos Future, Högskolan i Borås, Tillväxtverket, Visit Sweden, Höga kusten och Visit Värmland. Moderator för dagen är reseexperten och journalisten Lottie Knutson.

Läs mer: Studio Visit Värmland

För mer information:
Mia Landin, vd Visit Värmland, tel 054-776 60 01, mia.landin@visitvarmland.com


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Frida Jansson Högberg
Kommunikatör
Frida Jansson Högberg
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén
Andreas Norum
Projektledare Visit Värmland
Andreas Norum
Projektledare
Niclas Wikman