2019-11-13 08:27Pressmeddelande

Värmlands och Karlstads Besöksnäringsdagar 14-15 november

Visit VärmlandVisit Värmland

Den 14-15 november är det återigen dags för de årligen återkommande besöksnäringsdagarna i Värmland och denna gång i Karlstad.

– Ett tillfälle att samlas, nätverka och ta del av intressanta föreläsningar och människor. Nytt för i år är att Visit Värmland och Karlstads kommun håller i dagarna tillsammans, dagarna är innehållsrika och har ett brett utbud som förhoppningsvis skall passa de flesta med intressen inom besöksnäringen. I år är vi extra glada då vi har drygt 200 anmälda och en inspirerande blandning av företagare, politiker och tjänstepersoner från alla delar av vår region, säger Mia Landin vd Visit Värmland.

I år håller vi dagarna från lunch tom lunch på Karlstad CCC och dag 1 avslutas på Värmlands Museum och Restaurang Matbruket med gemensam middag, underhållning samt utdelning av Värmlands Turismpris, Årets uppstickare samt Årets Uppsatspris för Karlstad Universitet.

– Vårt uppdrag är att besöksnäringen ska utvecklas och genom det ska fler arbetstillfällen skapas. Besöksnäringen är en av de branscher som växer snabbast och har god tillväxt. Vi vill denna gång lyfta hållbarhet på våra besöksnäringsdagar genom de gästföreläsare vi bjudit in. Det känns roligt och utvecklande att vi kan göra detta tillsammans och samlas för att få nya intryck och utbyta goda idéer med varandra säger Maria Westin, turismchef Karlstads kommun.

För mer information:
Mia Landin, vd Visit Värmland, tel. 054-776 60 01
Maria Westin, turismchef Karlstads kommun, tel. 054-540 24 65


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Frida Jansson Högberg
Kommunikatör
Frida Jansson Högberg
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén
Andreas Norum
Projektledare Visit Värmland
Andreas Norum
Projektledare
Niclas Wikman