2022-11-11 14:45Pressmeddelande

Tillsammans för ett mer attraktivt Värmland 2.0 – Värmlands Besöksnäringsdagar 2022

null

Den 17-18 november är det återigen dags för de årligen återkommande besöksnäringsdagarna i Värmland och denna gång hålls dagarna i Charlottenberg.

– Vi har i dagsläget drygt 120 deltagare anmälda och det är första gången besöksnäringsdagarna hålls i Charlottenberg. Besöksnäringsdagarna är ett tillfälle att mötas, nätverka, lära känna varandra och ta del av intressanta föreläsningar och goda exempel från näringen. Besöksnäringsdagarna är innehållsrika och årets tema är Tillsammans för ett mer attraktivt Värmland 2.0. Både samverkan och att utveckla attraktiva platser är en viktigt del för Värmlands besöksnäring och för hela Värmland, säger Mia Landin vd på Visit Värmland.

Tillsammans för ett mer attraktivt Värmland 2.0

Deltagarna på Värmlands Besöksnäringsdagar att få med sig kunskap och inspiration utifrån fyra teman; Hållbara relationer,
Attraktiv platsutveckling utan gränser, Innovationsboost
samt Tillsammans för en hållbar besöksnäring

Bland föreläsarna finns bland annat:

  • Anna Österlund, platsstrateg på Placebrander som tar oss igenom de hetaste framtidstrenderna, vikten av en hållbar besöksnäringsstrategi och attraktiv platsutveckling.
  • Surflogiet som har sitt glampingparadis på Gotland och Friendly Travel som paketerar hållbara resor.
  • Tina Thörner, Kartläsare, rallysportprofil och damvärldsmästare tre gånger kommer att inspirera oss kring hållbarhet och innovationer kopplat till hur man arbetar med just detta inom rallysporten.

Värmlands Besöksnäringsdagar pågår från lunch tom lunch på Hotell Charlottenberg och dag ett avslutas med gemensam middag serverad med smaker och lokala råvaror från Värmland i en meny framtagen i samverkan med Nifa. Under middagen delas Värmlands Turismpris, Årets Uppstickare samt Årets Uppsatspris för turismprogrammet vid Karlstad Universitet ut.

Program Värmlands Besöksnäringsdagar 2022

Finalister 2022

Inbjudan till press och media

Media hälsas välkomna att delta både under besöksnäringsdagarna och prisutdelningen. Kontakta marknad@visitvarmland.com, tel. 072-142 21 22 för mer information.


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén