2018-06-26 14:28Pressmeddelande

Maria (Mia) Landin blir ny vd för Visit Värmland

Visit VärmlandVisit Värmland

Styrelsen för Visit Värmland har beslutat att anställa Mia Landin som ny vd. Vi hälsar Mia varmt välkommen till Värmland och Visit Värmland!

Vem är du?

Jag är en kvinna på snart 50 år från Borås där jag idag bor med min familj, vår äldsta dotter bor i Stockholm och den yngsta lämnar snart för studier på annan ort.

Jag har under hela min yrkeskarriär arbetat med utveckling, förändringsarbete och personalfrågor – Människor, möten och samverkan har gått som en röd tråd och besöksnäringen i olika former har jag varit trogen i snart 30 år med några få års uppehåll för att prova en annan bransch, men jag längtade tillbaks!

Vad har du gjort tidigare?

Senast kommer jag från Borås TME som verksamhetschef. Borås Turism Möten & Evenemang är ett av staden och näringslivet samägt destinationsbolag i Borås. Jag har arbetat där i tre år och trivts och utvecklats tillsamman med mina kollegor och staden varje dag, jag har haft förmånen att få arbeta med allt från stora evenemang som SM veckan till utveckling av Framtidens besöksservice, men nu var det dags för något nytt.

Vad ser du mest fram emot med nya jobbet?

Jag brinner för hur vi sätter besöksnäringen högt upp på våra polikers agenda och jag är nyfiken på Visit Värmland som organisation. Det passar bra med mina styrkor och den målbild jag har med mitt arbete och jag känner att jag kan vara med och bidra med att leda arbetet framåt för besöksnäringen i Värmland. Att få arbeta tillsammans med både näringen och det offentliga för ett så starkt varumärke som Värmland känns både utmanande och fantastiskt spännande.

Visit Värmland vill samtidigt passa på att tacka Jonas Jacobsson för arbetet de senaste åren. Jonas slutar som vd och går vidare till tjänsten som Global Sales Director på STS Student Travel Schools i samband med att Mia tillträder 13 augusti.

För mer information kontakta:

Mia Landin, tel. 070-202 42 44
Mats Williams, ordf. Visit Värmland, tel. 070 627 49 42


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Frida Jansson Högberg
Kommunikatör
Frida Jansson Högberg
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén
Andreas Norum
Projektledare Visit Värmland
Andreas Norum
Projektledare
Niclas Wikman