2020-10-15 08:46Pressmeddelande

​Magasin Värmland 2020 finalist till Publishingpriset

Visit VärmlandVisit Värmland

Värmlands inspirationsmagasin är utsedd till en av fyra finalister till Publishingpriset i kategorin Destinationsguider. Publishingpriset är en kommunikationstävling för film, print och webb. Under september har Publishingprisets 12 juryledamöter granskat, värderat och jämfört alla tävlingsbidrag och nu enats om ett resultat. Vem som vinner i respektive kategori kommer att tillkännages under november.

– Du hittar ett axplock av utflyktstips, intressanta personporträtt och en massa mat, kultur, aktiviteter och annat som bara måste upplevas i magasinet. Vi vet att magasinet är en inspirationskälla för många både inför och under sitt besök i Värmland. Vårt magasin är väldigt populärt, det konsumeras i både tryckt och digital form, och ger en bra och bred bild av Värmlands utbud av besöksmål, med både gömda smultronställen och riktiga semesterpärlor. Vi har lite olika teman i magasinet och innehållet håller hög kvalitet med många läsvärda artiklar som har varit härlig läsning för många av Värmlands hemestrare och värmestrare i sommar, så det är väldigt roligt att få vara en av finalisterna, säger Mia Landin vd på Visit Värmland och ansvarig utgivare för magasinet.

Magasin Värmland är framtagen av Visit Värmland och Region Värmland. Värmland 2020 distribueras till turistbyråer i och utanför Värmland, hos annonsörer och medlemsföretag i Visit Värmland, turistanläggningar, Tågab, Karlstad Airport samt på strategiska platser. Magasinet finns även i digital form samt för beställning på visitvarmland.se.

Här presenteras alla finalister: https://publishingpriset.org/startsida/finalisterna-2020-klara/

För mer information
Mia Landin, vd Visit Värmland, tel: 054 776 60 01,
e-post: mia.landin@visitvarmland.com


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Frida Jansson Högberg
Kommunikatör
Frida Jansson Högberg
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén
Andreas Norum
Projektledare Visit Värmland
Andreas Norum
Projektledare
Niclas Wikman