2020-04-08 10:49Pressmeddelande

Magasin Värmland 2020

Visit VärmlandVisit Värmland

Rykande färskt från tryckpressen levererar Visit Värmland tillsammans med Region Värmland magasin Värmland 2020.

I det välfyllda inspirationsmagasinet hittar du allt från cykeläventyr, paddling, utflyktstips och skogsbad till guldkantad camping, mathantverk samt Björn Ling och Johan Östlings kärleksförklaring till Värmland. Magasinet tar dig med på en sagolik resa genom Värmland via lustfyllda artiklar och tips om att uppleva naturens sköna skogar och vattenäventyr, kulturella godbitar och värmländska personligheter som både roar och berör; Zarah Leander, motorfamiljen Solberg, "kanotdansken" Preben och mycket annat.

– Även i år har vi fått ett väldigt fint magasin med inspirerande innehåll som ger en skön och mångfacetterad blid av Värmland och vad som erbjuds. Profilbärarna för året magasin, Björn Ling och Johan Östling, ger sin kärleksförklaring till Värmland på sitt alldeles egna personliga sätt med gästfrihet och humor och magasinet är både aktuellt med stort fokus på natur och ger ett välsmakande smakprov på Värmland, en ganska rejäl munsbit faktiskt, säger Mia Landin, vd på Visit Värmland.

Här finns den skiftande och bedårande vackra naturen, de spännande historierna och det rika kulturlivet, men även de dedikerade entreprenörerna, de oväntade smultronställena och opolerade pärlorna.

– Magasinet är otroligt uppskattat och det väcker lust under hela året, skapar nyfikenhet till fler aktiviteter och inte minst fler besök i vår vackra natur. Det är vår förhoppning att magasinet ska vara en källa till inspiration för alla som vill ”hemestra” att upptäcka, och så klart återupptäcka, vårt stora utbud och alla de möjligheter till upplevelser som finns här på vår ”hemmaplan” i Värmland, säger Mia Landin.

– Årets magasin känns inspirerande och det är väldigt bra att vi tillsammans kan sprida allt det vackra och goda som Värmland har att erbjuda till både besökare och invånare. Kanske är 2020 året då det blir en semester i Sverige, där vi vill uppleva och upptäcka vårt eget närområde? Då är magasinet utmärkt eftersom det verkligen visar upp Värmlands utbud på ett bra sätt och har högt läsvärde. Varmt välkommen du också, säger Stina Höök (M), ordförande i Regionala utvecklingsnämnden, Region Värmland.

Magasinet har tidigare nominerats 2017 och 2018 till Publishingpriset i kategorin Årets Besöksguide. Magasinet trycks i 40.000 exemplar och distribueras till Turistbyråer och Infopoints i och utanför Värmland, hos annonsörer och medlemmar i Visit Värmland, på utvalda hotell och turistanläggningar, via Tågab, mässor, Karlstad Airport samt andra strategiska platser. Magasinet distribueras även direkt till utvalda målgrupper samt finns för beställning och digitalt via visitvarmland.com.

Magasinet finns även att hämta vid Visit Värmlands entréplan vid Norra Strandgatan 17.

För mer information kontakta Mia Landin, vd Visit Värmland
E-post: mia.landin@visitvarmland.se, tel. 054-776 60 01


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Frida Jansson Högberg
Kommunikatör
Frida Jansson Högberg
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén
Andreas Norum
Projektledare Visit Värmland
Andreas Norum
Projektledare
Niclas Wikman