2023-05-17 15:45Pressmeddelande

Destination Värmland 2023 är här

Visit VärmlandVisit Värmland

Nu är årets guide till sommaren i Värmland äntligen här! Destination Värmland är fylld med inspiration och tips inför den värmländska semestern – Värmestern.

Med sina 76 minst sagt fullmatade sidor tar Destination Värmland dig genom alla kommuner. Läs om båtturerna i skärgården, sommarens stora och små kulturevenemang, de bästa utflyktsmålen för barnfamiljen, matupplevelserna du inte får missa och möt människorna som arbetar med sin passion och får besökarna att komma till Värmland. Och mycket mer förstås.

– Vi har dykt ner i stort och smått och vi hoppas att läsarna ska bli inspirerade att vilja upptäcka pärlorna i vårt län. Jag har letat och hittat massor av härliga människor och platser att skriva om. Jag hoppas att läsaren ska känna samma sak, säger chefredaktören och produktionsledaren Lena Grahn på Svensk Mediakonsult som producerar och ger ut Destination Värmland.

Svensk Mediakonsult ny ägare
Hela 50 000 tidningar har tryckts och ska nu distribueras runt om i hela Värmland med start på fredag. Tidningarna kommer finnas på platser där det rör sig mycket folk, hos annonsörer men givetvis också vid infopoints, hotell, turistbyråer och campingar.

Det är första året som nya ägaren Svensk Mediakonsult producerar och distribuerar Destination Värmland. Magasinet ges ut i samverkan med Visit Värmland.

– Destination Värmland är ett viktigt magasin för alla besökare men även för oss som bor och verkar här och som får möjlighet att upptäcka nya smultronställen runt knuten. Vi är nöjda över att ha hittat en part som kan göra magasinet så att Värmland kan fortsätta att erbjuda inspiration, säger Mia Landin, vd på Visit Värmland.

För mer information om Destination Värmland kontakta:
Lena Grahn
Produktionsledare på Svensk Mediakonsult
Tel: 076-3368958
lena@svenskmediakonsult.se


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin