2022-11-16 17:36Nyheter

Värmländsk vinter visas på bio

null

Det är inte en hel film, men väl en reklamfilm för den värmländska vintern, som visas på bio under november och december.

– Vi har tidigare år gjort kampanjer tillsammans med vinteranläggningarna i Värmland både mot den danska och svenska marknaden. I år testar vi ett nytt grepp och en ny "kanal" för att synliggöra vinter och locka besökare från närliggande regioner till Värmland, säger Jenny Nohrén kommunikatör på Visit Värmland.

Biobesökarna kommer att få ta del av en 25 sekunder lång filmsekvens med stämningsfulla vinteraktiviteter från Värmland.

– Filmen är ljudsatt med värmlandsvisan för att göra det till en stark upplevelse för publiken och vi tror att kombinationen av ljud och bild från ett vintrigt Värmland kan bli ganska effektfullt i en biosalong, säger Jenny Nohrén.

Kampanjen startar den 18 november och filmen kommer att visas under fyra veckor på Filmstadens biografer i Västra Götaland och Örebro.

 


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén