2017-04-21 08:55Nyheter

Nu är Visit Värmlands magasin här

null

Visit Värmland har tillsammans med Glory Days och Region Värmland lanserat årets upplaga av Magasin Värmland. Det turistiska magasinet är fyllt med inspiration, artiklar och tips från våra anläggningar, evenemang, spännande profiler från hela Värmland och speglar fyra årstider.

- Magasin Värmland är ett komplement till övrig digital marknadsföring av Värmland och gör att vi når ut till en bred målgrupp i både Sverige och delar av Norge. Vi levererar de 30.000 magasinen till besöksanläggningarna runt om i Värmland men de finns även på andra arenor med många besökare runt om landet, säger Jonas Jacobsson VD på Visit Värmland. Den som vill kan även beställa sitt exemplar hem till brevlådan eller läsa magasinet digitalt på visitvarmland.se.

Ida Hallquist, Helen Tursten, Anders Olsson och Alfred Nobel är några av profilerna som finns med i magasinet. Artiklar om vintriga familjeäventyr, bröderna Erikssons resa från Filipstad till Philadelphia, nöjesstaden Karlstad, ölet från den värmländska myllan och de bästa tipsen för fika och kulturella upplevelser samsas tillsammans med mycket annat i det 52-sidiga magasinet.

- Många turister läser artiklarna när de är på plats eller reser och hittar på så sätt inspiration till fler och nya aktiviteter och upplevelser här i Värmland. Men även många Värmlänningar får upp ögonen för våra besöksmål när de läser magasinet, säger Jonas.


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén
Andreas Norum
Projektledare Visit Värmland
Andreas Norum
Projektledare
Niclas Wikman