2022-07-06 13:48Nyheter

Destination Värmland inspirerar och väcker reslust till Värmland

null

Visit Värmland har tillsammans med Glory Days tagit fram en ny trycksak för Värmland. Destination Värmland är fyllt med inspiration, artiklar och tips från hela Värmland, speglar fyra årstider och kompletterar den digitala kommunikationen och marknadsföringen.

– Destination Värmland är en helt ny trycksak. Eftersom vi inte längre publicerar ett magasin, men efterfrågan på tryckt information och inspiration fortfarande finns så har vi gjort en lite mindre variant av det tidigare magasin Värmland. Det är fortfarande fullspäckat med inspiration och tips på upplevelser som ska väcka lust att besöka, men vi har tagit bort annonserna och minskat ner formatet till en ny produkt i år. Vi har levererat de 20.000 magasinen till våra medlemsföretag, infopoints och turistbyråer här i Värmland. Destination Värmland finns också i digital form på visitvarmland.com, säger Mia Landin vd på Visit Värmland.

Vad är det egentligen som gör att Värmland lockar besökare? Är det den fantastiska naturen med de vildmarkslika skogarna, bergen och vattendragen, det stora utbudet av aktiviteter och upplevelser eller de varma, gästvänliga värmlänningarna? I Destination Värmland paketeras det mesta och bästa som väntar i Värmland olika kommuner från norr till söder, öst till väst.

Värmland är fantastiskt och här skapas minnen som etsar sig fast. Det är heller aldrig speciellt långt mellan upplevelserna, många av dem väntar där bakom knuten. Den fantastiska naturen med de vildmarkslika skogarna, bergen och vattendragen, det stora utbudet av aktiviteter och upplevelser och de varma gästvänliga värmlänningarna skildras i Destination Värmland.

– Jag är övertygad om att det är kombinationen som attraherar och gör Värmland unikt. Varje besökare har säkert sina egna specifika anledningar och guldkorn – sommar som vinter. Många besökare vill och kommer att kunna ta del av inspirationen innan ett besök via digitala kanaler och nu den digitala versionen av Destination Värmland. Trycksaken läses i de flesta fall när man redan är på plats, men väcker förhoppningsvis lust att besöka ännu fler platser och även att stanna lite länger eller återkomma. Destination Värmland bjuder på en skön och mångfacetterad blid av Värmland och vad som erbjuds och vi hoppas att läsarna blir riktigt sugna på fler aktiviteter och upplevelser. Vi har fått en väldigt fin trycksak levererad som vi är väldigt stolta över och hoppas att tas emot väl bland Värmlands besökare och gör dem riktigt sugna på att upptäcka mer av Värmland, säger Mia Landin.

Destination Värmland finns på de lokala turistinformationerna, hos Visit Värmlands medlemmar och att hämta vid Visit Värmlands entréplan vid Norra Strandgatan 17.

Destination Värmland digitalt

Destination Värmland finns nu även att ta del av digitalt på visitvarmland.com/destination-varmland

Kontakt
För mer information kontakta Mia Landin, vd Visit Värmland
E-post: mia.landin@visitvarmland.se, tel. 054-776 60 01
Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén
Andreas Norum
Projektledare Visit Värmland
Andreas Norum
Projektledare
Niclas Wikman