2022-12-15 11:49Bloggpost

9 tips för en fulländad vinter-värmester i Värmland

null

Mystiska Kittelfältet

En gnistrande vinter i VärmlandI Värmland finns massor att göra! Besök det mystiska och hänförande Kittelfältet under vintern för att få en fin naturupplevelse. Eller testa att bo lite annorlunda? Kolla in Värmlands unika boenden som även har öppet under vintern.

Läs mer om Mystiska Kittelfältet

Maximerade vinterupplevelser

Drömmen om en vit vinter med snöklädda skogar och gnistrande nejder behöver inte kännas ouppnåeligt och långt borta. I Nordvärmland väntar ett vinterland redo att utforskas och upplevas på skidor, pulka eller till fots.

Läs mer om vinterupplevelser

Värmlands kulturskatter

Levande kultur och en spännande historia är något du kan hänföras av när du befinner dig i Värmland. Res genom kultur, konst och historiska upplevelser och stanna till på en trevlig plats för övernattning.

Läs mer om Värmlands kulturskatter

Fantastisk skidåkning i Värmland

Vill du resa lagom långt och samtidigt uppleva en riktig vinter? Då är Värmlands heltäckande och snöbeklädda utbud resmålet att ta sikte mot. Här finns skidåkning i toppklass, längdskidor i vacker natur och härliga aktiviteter som snöskoter.

Läs mer om skidåkning

Vintermys på en herrgård

Lämna vardagsbestyren och stressen hemma och låt dig omfamnas av de värmländska herrgårdarnas rogivande miljöer. En härlig upplevelse för såväl smaklökar som för kropp och själ.

Läs mer om herrgårdsliv

Ta en shoppingtur

Värmlands shopping och hantverksmecka bjuder på allt från köpcentrum till gårdsbutiker. Från litterära mästerverk till förtrollande akvarellmålningar, rustik keramik och anrikt linneväveri.

Läs mer om shopping

Bo unikt i ett vintrigt Värmland

Värmland erbjuder fantastisk natur med vidsträckta skogar, stora vatten att fiska i och flertalet sevärdheter längs vägen. Här hittar du unika platser och boenden, dröm dig bort och planera din resa för ett fantastiskt äventyr.

Läs mer om unika boenden i Värmland

En resa genom hela Värmlands smakpalett

Mat engagerar, inspirerar och intresserar. Är den dessutom lokalt och hållbart producerad känns det gott både i magen och själen. Välkommen till matdestinationen Värmland och en resa genom hela smakpaletten.

Läs mer om mat i Värmland

Aktiviteter och utflykter för hela familjen!

Träffa nyfikna alpackor på Karlstad alpackagård, åk skidor i Torsby Skidtunnel & Sportcenter, utmanas på Boda Borg. Här finns något för både stora och små! Vi ger dig fem tips på roliga aktiviteter i vinter.

Läs mer om aktiviteter och utflykter


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén