2021-04-28 13:01Bloggpost

​8 unika boenden i Värmland

null

Värmland erbjuder en fantastisk natur med vidsträckta skogar, stora vatten att fiska i och flertalet sevärdheter längs vägen. Dröm dig bort eller planera din resa för ett fantastiskt äventyr!

Här tipsar vi om 8 unika boenden som passar för den som reser ensam, i par, med familj eller vänner. En variation av boenden i hela Värmland som gör din vistelse unik. Upptäck till exempel Naturbyn i Långserud, glampa med Happie Camp eller bo i en charmig stuga mitt i naturen i Mattila.

Naturbyn

Här kan du bo i trädhus, husbåt eller i stuga utan vare sig med rinnande vatten eller el. Laga mat över öppen eld, bada i vedeldad badtunna för att sedan ta ett dopp i den uppfriskande sjön efter ditt varma bad. Läs mer här.

Happie Camp

Happie Camp erbjuder lyxigare möblerade campingtält placerade på noga utvalda, vackra och avskilda platser med möjlighet till bekvämligheter som matkasse och olika aktiviteter på plats, mitt i Värmlands vackra natur. Läs mer här.

Värmlandsgården

Bo i campingtält på en flotte mitt ute på en sjö och vakna till fågelkvitter mitt ute i naturen. Här kan du också paddla kanot ut till den obebodda ön Getön. En unik upplevelse för den äventyrliga. Läs mer här.

Årjängs Camping & Stugor Sommarvik

Här kan du bo bekvämt i glampingtält på 5 stjärnig camping. En lyxig camping med utomhuspool och utsikt över Västra sjön silen. Läs mer här.

Alevi Camping

Alldeles vid Klarälven finner du komplett utrustade safaritält med stor uteplats med loungemöbler under tak. Campingen har också ett flertal aktiviteter som paddling, flottfärd och fiske. Läs mer här.

Rådastrands Camping

Prova på ett helt nytt och annorlunda sätt att campa, testa fullt utrustade safaritält! Här finns 9 tält som passar för upp till 6 personer. Läs mer här.

Mattila

I Mattila kan du bo i gemytliga nybyggda timmerstugor med alla bekvämligheter mitt i Finnskogen. Läs mer här.

Timmerflotte på Klarälven

Sov skönt på din egenbyggda timmerflotte vid Klarälvens strand hos Vildmark i Värmland. Läs mer här.


Om Visit Värmland

Visit Värmland arbetar för besöksnäringen i Värmland. Våra tillgångar är våra medlemmar; företag, föreningar, organisationer och kommuner som tillsammans jobbar för att stärka och utveckla en hållbar värmländsk besöksnäring.


Kontaktpersoner

Mia Landin
Vd
Mia Landin
Jenny Nohrén
Kommunikatör
Jenny Nohrén
Andreas Norum
Projektledare Visit Värmland
Andreas Norum
Projektledare
Niclas Wikman